Huawei Mate 10 Lite

Huawei Mate 10 Lite bo v prihodnjih tednih svojim strankam predstavil dve ekskluzivni, posebej zasnovani in nadgrajeni različici programske opreme. Dva nova programska paketa sta oblikovana tako, da ponujajata več možnosti, funkcionalnosti in zabave za vse Mate 10 Lite uporabnike. Predstavljamo Face Detection in AR objektiv.

Huawei Mate 10 Lite se je pojavil na trgu oktobra 2017. Zaradi zaslona Huawei FullView in dobrih štirih fotoaparatov je telefon kupilo že več kot 3 milijone ljudi. Čeprav je Apple iPhone X svojo najnovejšo Face ID tehnologijo predstavil na trgu v podobnem obdobju, tudi Huawei Mate Lite 10 kupcem po vsem svetu zagotavlja hitro, varno in natančno izkušnjo za odklepanje telefona s funkcijo prepoznavanja obraza.

Zahvaljujoč tej novi možnosti za odklepanje telefona, se pričakuje, da bo Huawei Mate 10 Lite dosegel prednost nad konkurenčnimi napravami v istem cenovnem razredu. Ta možnost vsekakor prinaša popolnoma novo perspektivo življenjskega sloga.

Za razliko od Appla iPhone X, po katerem boste morali s prstom potegniti po zaslonu, ko prepozna vaš obraz bo Huawei Mate 10 Lite lažji za uporabo, saj ima na voljo dve možnosti – neposredno odklepanje in odklepanje z podrsavanjem s prstom po zaslonu. Če izberete drugo možnost, lahko uporabite inteligenten način za prikaz obvestil na zaklenjenem zaslonu. Če Huawei Mate Lite 10 ugotovi, da trenutni uporabnik telefona ni lastnik, čigar obraz odklene telefon, bo samodejno skriti podatke in vsebino obvestil, s tem pa bo zasebnost popolnoma zaščitena.

Huawei Mate Lite 10 ima tri dimenzije varnosti:

1) Varnost shranjenih podatkov – podatki o uporabnikih so shranjeni v zanesljivem izvedbenem okolju (TEE) nabora vezij Chipset Kirin, ki ima varnost na ravni čipa
2) Varnost algoritmov – to pomeni, da algoritem zbira podatke z več kot 1000 točkami obraza, zato bo vaš telefon prepoznal samo vaš obraz
3) blokada odklenitve, ko so vaše oči zaprte, zagotavlja, da nihče ne bo mogel odkleniti telefona med spanjem.

Poleg vsega naštetega zgoraj ima izboljšana različica vgrajeno funkcijo za zabavo v okolju AR. Huawei Mate 10 Lite ima 4 kamere, od katerih sta dve sprednji. Ta kamera pomaga uporabnikom, da barvajo čudovite slike v barvah, pa tudi neverjetne fotografije z učinkom “bokeh”. Zdaj, zahvaljujoč objektivu AR, lahko s svojo sprednjo kamero ustvarjate kreativno kot kadarkoli prej.

Za začetek, ko uporabljate možnost AR objektiva, lahko izberete različna inovativna ozadja s spremenjeno realnostjo. S to neverjetno ustvarjalno izkušnjo vam bo spremenila realnost, ki ji lahko dodate fotografije s svojimi idol ali pa posnamete sliko sebega sebe, kako stojite pred Eifflovim stolpom, Big Benom v Londonu…

Huawei Mate 10 Lite je kot nalašč za tiste, ki želijo uživati ​​najnovejše inovacije z napredno programsko opremo za prepoznavanje obraza, ki prinaša novo raven zabave s slikami.

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *