Stari telefoni

Ker je mobilni telefon vedno z vami, je pomembno, da si izberete pravi model za vas. Da bi vam olajšali odločitev, smo za vse, ki si želite nove, napredne uporabniško izkušnje in upravljati z mobitelom kar prek zaslona na dotik, pripravili nabor najboljših tovrstnih mobitelov v trenutni ponudbi. Prepričajte se sami.

HTC Touch HD

 

HTC Touch HD je zmogljiv telefon v lepo oblikovanem ohišju. Nudi 3,8-palčni zaslon, ki se ponaša s visoko ločljivostjo 800 x 480 pik. Prebiranje e-pošte, dokumentov in brskanje po spletnih straneh je tako prijetnejša izkušnja kot kdaj koli prej. Uporabniški vmesnik TouchFLO™ 3D ponuja intuitiven način za dostop do opravil, kot so pošiljanje sporočil, preverjanje obveznosti na koledarju, telefoniranje, predvajanje glasbe in videov, iskanje podatkov o stikih in brskanje po spletu.

Samsung OMNIA

 

Zapelje z obliko, prepriča z vsebino. Vrhunski žepni kino, fotoaparat s 5 MP in več kot 8 GB spomina, kamor shranite svoje fotografije, glasbo in filme. Operacijski sistem Windows Mobile 6.1 v povezavi z naprednim spletnim brskalnikom in tehnologijo HSDPA omogoča enostaven dostop do spleta in popolno sinhronizacijo z vašim osebnim računalnikom. Samsung Omnia v trenutku postal eden izmed najbolj iskanih naprednih mobitelov ta hip. In ne zaman.

Nokia 5800 XpressMusic

 

Nokia 5800 XpressMusic je prva glasbena naprava Nokia z na dotik občutljivim zaslonom, velikim 8 cm, in podporo za pisalo ter posebno trzalico. Krasita jo vrhunska vgrajena zvočnika, ki predvajata prostorski stereo zvok v kakovosti Hi-Fi. Dostop do vaše glasbe je hiter in preprost – z enim dotikom namenske točke prek hitrega menija pridete takoj do predvajalnika ali drugih predstavnostnih funkcij. Ostanite v stiku z najboljšimi prijatelji z dotikom na njihovo sliko na začetnem zaslonu.

LG KC910 Renoir

 

LG KC910 Renoir se upravlja prek zaslona, občutljivega na dotik. Je pravi multimedijski umetnik, ki se ponaša z vrhunskim 8 MP-fotoaparatom z optiko Schneider-Krreuznach. Poleg tega ponuja celo paleto aplikacij, med drugim tudi Dolby Mobile, GPS ter možnost hitrega prenosa podatkov (HSDPA) do 7,2Mb/s.

LG Secret

 

Je vrhunsko oblikovan in tehnološko najbolj dovršenih model znamke LG. Svetleč kovinski okvir, mineralno steklo, odporno na udarce, ter 3D vzorec karbonskih vlaken na hrbtni strani dajejo mobitelu prepoznaven, svojevrsten in brezčasen videz. Na hrbtni strani tega komaj 11,8 mm širokega telefona se nahaja kamera s 5 MP s stabilizatorjem slike, samodejnim ostrenjem ter vgrajeno bliskavico. Pri LG-ju so poskrbeli tudi za prosti čas z vgrajenim MP3-predvajalnikom, radiem in igrami.

Samsung M8800 Pixon

 

8 MegaPixel fotoaparat, dodajanje besedila, efektov na posnete fotografije, zaslon na dotik, Widgeti, vgrajen GPS-sprejemnik, podpora HSDPA 7,2 Mb …

Samsung SGH-F480 Touchwiz

 

Telefon s stilom. Ohišje iz brušenega aluminija takoj pritegne pogled. Je tudi uporaben, saj si lahko popolnoma prilagodite izgled osnovnega zaslona. Telefon je še posebej zanimiv za vse ljubitelje dobre slike, saj podpira 5 MP, fotografiranje z naprednimi funkcijami, kot so LED lučka, stabilizator slike in zaznavanje obraza. Tudi brskanje po internetu je s tem telefonom pravi užitek, za kar poskrbi najvišja možna hitrost prenosa podatkov HSDPA.

HTC Touch 3G

 

HTC Touch 3G ponuja uporabniku vse, kar si mobilni popotnik lahko želi – telefonijo in videotelefonijo, SMS, MMS, Chat in elektronsko pošto, snemanje in predvajanje glasbe ter videoposnetkov, Mobilno TV in YouTube, Mobilno pisarno, koledar, vremensko napoved, pozicioniranje in vodenje z vgrajenim GPS-sistemom*, predvsem pa odprto možnost dodajanja nešteto novih vsebin in izkušenj.

*GPS je vgrajen v aparat, aplikacije je treba dodatno naložiti

HTC Touch Diamond

 

Je dragulj med naprednimi mobilniki in predstavlja velik skok naprej v vaši uporabniški izkušnji. Zaslon na dotik TouchFLO 3D, izjemna multimedija, GPS-modul in internetna izkušnja, po udobju primerljiva s surfanjem po prenosnem računalniku, v ohišju iz brušenega jekla. Stil, uporabnost in visoka tehnologija se ne izključujejo več. Združeni so v novem diamantu.

HTC Touch Dual

 

Nadvse eleganten in tanek HTC Touch Dual združuje zaslon, po katerem z neverjetno lahkoto navigirate po 3D kocki storitev, in uporabno tipkovnico, ki se skriva pod zaslonom, dokler je ne potrebujete. S hitro povezavo HSDPA ter podporo za pomnilniške kartice do kapacitete 32 GB vam multimedija, Mobilna TV in e-pošta ležijo pred prsti. Z izjemno ceno v paketih Povezani.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *